Диагностика на стъпалото

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА И ДИГИТАЛЕН ОТПЕЧАТЪК НА СТЪПАЛОТО

Първата важна стъпка към удобството е да опознаете добре Вашите стъпала. Краката ни са уникални (както и ние самите), притежават различни особености и имат различни нужди.

Патентоватата IStep апаратура за компютърна диагностика в магазин за ортопедични обувки и стелки MediTop бързо определя профила на сводовете ви и зоните на повишен натиск.

Специален софтуер предлага най-подходящите за Вас ортопедични стелки (дамски, мъжки или детски). Така само за няколко секунди ще направите важна стъпка към по-добър живот.

При нас можете да си направите дигитален отпечатък на стъпалата и диагностика (безплатно и без ангажименти за покупка).

5 СЪСТОЯНИЯ НА СТЪПАЛОТО, ЗА КОИТО ИМАМЕ ДОКАЗАЛИ СЕ РЕШЕНИЯ!

- БОЛКИ ВЪВ ВЪЗГЛАВНИЧКИТЕ
Болките във възглавничките (метатарзалгия) е болезнено състояние на стъпалото в предния ходилен отдел (на медицински език това е възпаление на главичките на метатарзалните кости).

- БОЛКИ В СВОДА
Терминът болезнен свод (плантарен фасцит) се отнася до възпаление и/или парещо усещане в свода на стъпалото.

- ПЛОСКОСТЪПИЕ
Спадането или пълното изчезване на сводовете поради различни причини наричаме плоскостъпие (дюстабан). Ако имате плоскостъпие, стъпалата ви се нуждаят от обувки със стабилна основа и ортопедични стелки със супинаторен клин.

- БУНИОНИ (КОКАЛЧЕТА)
Бунионите (кокалчета), или както се наричат в медицинските среди - Hallux Valgus, са едно от най-често срещаните състояния в предната част на стъпалото. Те представляват видима издутина от вътрешната част на стъпалото, около основата на палеца.

- ДИАБЕТНО СТЪПАЛО
При нас ще откриете специално разработени ортопедични обувки и стелки за диабетно стъпало 

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИТЕ СТЕЛКИ ЗА ВАС

В магазин MediTop бързо ще откриете подходящите ортопедични стелки Aetrex® за Вас.

Най-напред ще определим нуждите и особеностите ви с IStep®. Апаратът ще посочи от каква поддръжка и корекция се нуждаете.

– Всяка една стелка се предлага във варианти дамски, мъжки и детски.

– Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес стелките Aetrex® на амeриканската компания Aetrex Worldwide Inc са признати за марка номер 1 на пазара на ортопедични стелки.

Имате въпроси?

Пишете ни на office@medi-top.com, обадете се на 0877 777 569 или заповядайте в магазина ни на адрес: гр.Велико Търново, ул. "Ниш" 1. Очакваме Ви!

При нас ще откриете най-здравословните обувки, които някога ще носите!