Active

  • Изключителен дизайн, неразличим от вашите любими безжични слушалки!
  • Технология SIgnia Х за кристален HD звук независимо от движението ви и средата около вас!
  • Преносимо зарядно с до 26 часа работа след едно зареждане!
  • Bluetooth връзка с всяко Smart Устройство и директна Bluetooth връзка с Apple устройства!
  • Подходящ за всяко ухо без нужда от чакане за изработка!

Tехнологията Signia Х (Xperience) - За да чувате кристално ясно всеки звук независимо от движението ви и промяната на средата около вас!

Апаратът Active Pro X е презаредим вътреушен слухов апарат с уникален дизайн, неразличим от вашите любими слушалки, с които слушате музика. Предлага се в 3 технологични класа: 3AX, 5AX и 7AX. С всеки клас броят на функциите на апарата се увеличава, като повече за тях може да разберете от таблицата по-долу. Tехнологията Signia Х (Xperience) - За да чувате кристално ясно всеки звук независимо от движението ви и промяната на средата около вас!

Представяне

Голяма част от живота ни минава в движение – разхождаме се, тичаме, говорим с приятели, почти всичко, което правим, е свързано с движение и промяна на заобикалящата ни среда и звуците в нея. Ето защо може да чуваме ясно и безпроблемно в един момент и изключително трудно в следващия при преминаване от тихо към шумно място.

Повечето хора имат проблеми с разбирането на речта в някои ситуации дори когато носят слухови апарати. Голяма част от апаратите се фокусират или директно пред вас или към околната среда и често не предават звуците, които са най-важни. Не отчитат движенията ви, когато се разхождате или тичате, и третират източниците на звук като неподвижни.

Благодарение на технологията Xperience обаче това вече не е така! Вграденият акустичен сензор за движение улавя и анализира движението ви и това на човека, с когото разговаряте, като ви осигурява еднакво ултра високо качество на звука, независимо от ситуацията, в която се намирате.

Технологията за обработка на собствения ви глас редуцира силата на гласа ви и му придава естествено звучене по време на разговор.

По този начин апаратите извършват цялостна прецизна настройка, отчитайки обстановката около вас, движенията на тялото ви, посоката, от която идва всеки звук, нивото на шум и разпознава собствения ви глас за изключително естествено звучене във всяка житейска ситуация!

Signia Active Pro X поддържа директна Bluetooth връзка с Apple устройства, което позволява лесно свързване с вашия телефон, таблет или компютър. Може да водите разговори, да гледате видеа, да слушате музика или да се включвате във вашите онлайн бизнес срещи и да чувате всичко през вашия Signia Active Pro X. За връзка с Android ще ви е небходимо допълнително устройство - Signia StreamLine Mic. Ако се нуждаете от слухов апарат с директна Bluetooth връзка с Android, разгледайте серията Signia AX.

Благодарение на приложението Signia App, можете сами да управлявате слуховия си апарат или да се възползвате от възможността за дистанционна настройка от вашия аудиолог.

Може да получите достъп и до иновативното приложение Signia Assistant, което ви дава възможност с помощта на изкуствен интелект сами да настроите някои от функциите на апарата на момента спрямо средата, в която се намирате.

CHARGER - ЗАРЯДНО, КОЕТО МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ДОКАТО СЕ ПРИДВИЖВАТЕ!

Зареждане: Пълното зареждане на слуховите апарати ви осигурява до 21 часа работа апарата с 5 часа непрекъснат стрийминг или до 26 часа без стрийминг.

Signia Active Charger - Този тип зарядно няма нужда от постоянна връзка с ел. захранване, а съхранява ел. заряд за 3 пълни зареждания и може да се използва, докато сте навън! Просто поставяте апаратите в зарядното, затваряте капачето и зареждането започва автоматично! Изключително удобно решение за всички с активен начин на живот! Иновативната технология на заряното позволява и самото то да бъде зареждано безжично – просто го поставяте върху зареждащия пад без нужда от кабели!

КЪМ АПАРАТА МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ СЛЕДНИТЕ АКСЕСОАРИ:

  • Signia StreamLine TV – устройство, с което директно чувате звука от телевизора през вашия слухов апарат.
  • Signia StreamLine Mic – Допълнителен микрофон, който да поставите пред любимия човек по време на вечеря в шумно място, пред лектора при посещение на лекции и други за хора с по-тежка слухозагуба! Устройството позволява и Bluetooth връзка с по-стари Android устройства, които не поддържат директна връзка.
  • Signia miniPocket – дистанционно, с което също може да настройвате силата на апарата.
  • Допълнително устройство, позволяващо връзка с Android, ако телефонът ви е по-стар модел, който не поддържа директна връзка с апарата.

Нива на технология

нива на технология за слухов апарат