Motion Charge & Go X

  • Технология SIgnia Х за кристален HD звук независимо от движението ви и средата около вас!
  • Първият в света презаредим SuperPower задушен апарат за до 61 часа работа с едно зареждане!
  • Bluetooth връзка с всяко Smart Устройство и директна Bluetooth връзка с Apple устройства!
  • Акустичен сензор за движение и технология за обработка на собствения ви глас!
  • Елегантен дизайн и богат избор от 10 различни цвята!

Апаратът Motion Charge & Go X е презаредим задушен BTE слухов апарат от серията Signia X (Xperience). Предлага се в 5 технологични класа: 1X, 2X, 3X, 5X и 7X. С всеки клас броят на функциите на апарата се увеличава, като повече за тях може да разберете от таблицата по-долу.

Представяне

Технологията Signia Х (Xperience) - За да чувате кристално ясно всеки звук независимо от движението ви и промяната на средата около вас! Голяма част от живота ни минава в движение – разхождаме се, тичаме, говорим с приятели, почти всичко, което правим, е свързано с движение и промяна на заобикалящата ни среда и звуците в нея. Ето защо може да чуваме ясно и безпроблемно в един момент и изключително трудно в следващия при преминаване от тихо към шумно място. Повечето хора имат проблеми с разбирането на речта в някои ситуации дори когато носят слухови апарати. Голяма част от апаратите се фокусират или директно пред вас или към околната среда и често не предават звуците, които са най-важни. Не отчитат движенията ви, когато се разхождате или тичате, и третират източниците на звук като неподвижни. Благодарение на технологията Xperience обаче това вече не е така! Вграденият акустичен сензор за движение улавя и анализира движението ви и това на човека, с когото разговаряте, като ви осигурява еднакво ултра високо качество на звука, независимо от ситуацията, в която се намирате. Технологията за обработка на собствения ви глас редуцира силата на гласа ви и му придава естествено звучене по време на разговор. По този начин апаратът извършва цялостна прецизна настройка, отчитайки обстановката около вас, движенията на тялото ви, посоката, от която идва всеки звук, нивото на шум и разпознава собствения ви глас за изключително естествено звучене във всяка житейска ситуация! Motion Charge & Go X поддържа директна Bluetooth връзка с Apple устройства, което позволява лесно свързване с вашия телефон, таблет или компютър. Може да водите разговори, да гледате видеа, да слушате музика или да се включвате във вашите онлайн бизнес срещи и да чувате всичко през вашия Motion Charge & Go X. За връзка с Android ще ви е небходимо допълнително устройство - Signia StreamLine Mic. Ако се нуждаете от слухов апарат с директна Bluetooth връзка с Android, разгледайте серията Signia AX. Благодарение на приложението Signia App, можете сами да управлявате слуховия си апарат или да се възползвате от възможността за дистанционна настройка от вашия аудиолог. Може да получите достъп и до иновативното приложение Signia Assistant, което ви дава възможност с помощта на изкуствен интелект сами да настроите някои от функциите на апарата на момента спрямо средата, в която се намирате.

Зареждане

Пълното зареждане на апаратите Motion Charge & Go отнема 4 часа. Motion Charge & Go X издържа 24 часа без стрийминг или 21 часа с 5 часа стрийминг. Motion Charge & Go P X издържа 30 часа без стрийминг или 27 часа с 5 часа стрийминг. Motion Charge & Go SP X издържа 61 часа без стрийминг или 57 часа с 5 часа стрийминг.

Motion Charge & Go X:

Апаратът се предлага с три вида зарядни в зависимост от мощността на апарата: Inductive Charger II за Motion Charge & Go X. Motion Charger за Motion Charge & Go PX и Motion Charge & Go SP X Motion Dry&Clean Charger за Motion Charge & Go PX и Motion Charge & Go SP X. Този тип зарядно изсушава и почиства с UV светлина вашите слухови апарати, докато се зареждат! Всички зарядни са снабдени със специални LED индикатори, които ви дават информация за нивото на батерията по всяко време! Motion Charge & Go може да бъде поръчан и с опция за Telecoil свързване, с което имате възможност да чувате звука при посещение на кина, музеи, галерии или по време на лекция в унивеситета директно в своя апарат!

Аксесоари

  • Signia StreamLine TV – устройство, с което директно чувате звука от телевизора през вашия слухов апарат.
  • Signia StreamLine Mic – Допълнителен микрофон, който да поставите пред любимия човек по време на вечеря в шумно място, пред лектора при посещение на лекции и други за хора с по-тежка слухозагуба! Устройството позволява и Bluetooth връзка с по-стари Android устройства, които не поддържат директна връзка.
  • Signia miniPocket – дистанционно, с което също може да настройвате силата на апарата

Нива на технология

нива на технология на слухов апарат