Pure Charge & Go AX

  • Технология Signia АХ за неповторим Ултра HD звук независимо от движението ви и средата около вас!
  • Директна Bluetooth връзка с всяко Smart Устройство!
  • Три вида зарядни с до 36 часа издръжливост на батерията с едно зареждане!
  • Акустичен сензор за движение и технология за обработка на собствения ви глас!
  • Елегантен дизайн и богат избор от 10 различни цвята!

Апаратът Pure Charge & Go AX е презаредим задушен RIC слухов апарат от най-ново поколение! Предлага се в 3 технологични класа: 3AX, 5AX и 7AX. С всеки клас броят на функциите на апарата се увеличава, като повече за тях може да разберете от таблицата по-долу. Tехнологията АХ (Augmented Xperience) - Революция в света на слуховите апарати!

Представяне

За разлика от останалите слухови апарати на пазара, които използват само един процесор за обработка на всички звуци, само технологията АХ на Signia използва два отделни процесора, с които разделя важния за вас звук от този на околната среда. Първият процесор обработва звуците от най-голямо значение (например реч, музика и т.н.), докато вторият е фокусиран върху тези от околната среда.

Вграденият акустичен сензор за движение улавя и непрекъснато анализира движението ви и позицията на човека, с когото разговаряте, като ви осигурява еднакво ултра високо качество на звука независимо от ситуацията, в която се намирате.

Технологията за обработка на собствения глас редуцира силата на гласа ви и му придава естествено звучене по време на разговор. По този начин апаратът извършва цялостна прецизна настройка, отчитайки обстановката около вас, движенията на тялото ви, посоката, от която идва всеки звук, нивото на шум и разпознава собствения ви глас за изключително естествено звучене във всяка житейска ситуация!

Pure Charge & Go AX работи с Bluetooth, както с Apple, така и с Android, което позволява директно свързване с вашия телефон, таблет или компютър. Може да водите разговори, да гледате видеа, да слушате музика или да се включвате във вашите бизнес онлайн срещи и да чувате всичко през вашия Pure Charge & Go AX.

Благодарение на приложението Signia App, можете сами да управлявате слуховия си апарат или да се възползвате от възможността за дистанционна настройка от вашия аудиолог. Може да получите достъп и до иновативното приложение Signia Assistant, което ви дава възможност с помощта на изкуствен интелект сами да настроите някои от функциите на апарата на момента спрямо средата, в която се намирате.

Зареждане

Пълното зареждане на Pure Charge & Go AX осигурява до 36 часа работа апарата и 5 часа непрекъснат стрийминг!

Апаратът се предлага с три вида зарядни спрямо предпочитанията на всеки клиент:
Pure Desktop Charger зарядно, което да поставите на нощното шкафче или на бюрото си. Този вид зарядно има нужда от кабелна връзка с ел. захранване, за да работи. Поставяте апаратите в него и специалните LED индикатори ви дават информация за нивото на батерията по всяко време!

Pure Portable Charger – зарядно, което може да ползвате и докато се придвижвате! Този тип зарядно няма нужда от постоянна връзка с ел. захранване, а съхранява ел. заряд за 3 пълни зареждания и може да се използва, докато сте навън! Просто поставяте апаратите в зарядното, затваряте капачето и зареждането започва автоматично! Изключително удобно решение за всички с активен начин на живот!

Pure Dry & Clean Charger – Зарядно, което изсушава и почиства с UV светлина вашите слухови апарати, докато се зареждат!

КЪМ АПАРАТА МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ СЛЕДНИТЕ АКСЕСОАРИ:

  • Signia StreamLine TV – устройство, с което директно чувате звука от телевизора през вашия слухов апарат.
  • Signia StreamLine Mic – Допълнителен микрофон, който да поставите пред любимия човек по време на вечеря в шумно място, пред лектора при посещение на лекции и други за хора с по-тежка слухозагуба! Устройството позволява и Bluetooth връзка с по-стари Android устройства, които не поддържат директна връзка.
  • Signia miniPocket – дистанционно, с което също може да настройвате силата на апарата
  • Допълнително устройство, позволяващо връзка с Android, ако телефонът ви е по-стар модел, който не поддържа директна връзка с апарата.

Нива на технология

нива на технология за слухов апарат