Silk X

  • Технология SIgnia Х за кристален HD звук независимо от движението ви и средата около вас!
  • Невидим вътреушен слухов апарат, който никой няма да забележи!
  • Акустичен сензор за движение и технология за обработка на собствения ви глас!
  • 4 различни размера за всяко ухо без нужда от чакане за изработка!

Апаратът Silk X е невидим вътреушен слухов апарат от серията Signia X (Xperience), който може да сложите директно в магазина без нужда от чакане за изработка! Предлага се в 5 технологични класа: 1X, 2X, 3X, 5X и 7X. С всеки клас броят на функциите на апарата се увеличава, като повече за тях може да разберете от таблицата по-долу.

Представяне

Tехнологията Signia Х (Xperience) - За да чувате кристално ясно всеки звук независимо от движението ви и промяната на средата около вас! Голяма част от живота ни минава в движение – разхождаме се, тичаме, говорим с приятели, почти всичко, което правим, е свързано с движение и промяна на заобикалящата ни среда и звуците в нея. Ето защо може да чуваме ясно и безпроблемно в един момент и изключително трудно в следващия при преминаване от тихо към шумно място. Повечето хора имат проблеми с разбирането на речта в някои ситуации дори когато носят слухови апарати. Голяма част от апаратите се фокусират или директно пред вас или към околната среда и често не предават звуците, които са най-важни. Не отчитат движенията ви, когато се разхождате или тичате, и третират източниците на звук като неподвижни. Благодарение на технологията Xperience обаче това вече не е така! Вграденият акустичен сензор за движение улавя и анализира движението ви и това на човека, с когото разговаряте, като ви осигурява еднакво ултра високо качество на звука, независимо от активността ви и средата, в която се намирате. Технологията за обработка на собствения ви глас редуцира силата на гласа ви и му придава естествено звучене по време на разговор. По този начин апаратът извършва цялостна прецизна настройка, отчитайки обстановката около вас, движенията на тялото ви, посоката, от която идва всеки звук, нивото на шум и разпознава собствения ви глас за изключително естествено звучене във всяка житейска ситуация! Апаратът Silk X позволява да ползвате телефона си без никой да забележи, че носите слухов апарат, като разпределя равномерно звука от обажданията ви и в двете уши. Може да се наслаждавате и на вашите надушни слушалки, слушайки любимите си песни! Благодарение на приложението Signia App, можете сами да управлявате слуховия си апарат или да се възползвате от възможността за дистанционна настройка от вашия аудиолог. Може да получите достъп и до иновативното приложение Signia Assistant, което ви дава възможност с помощта на изкуствен интелект сами да настроите някои от функциите на апарата на момента спрямо средата, в която се намирате.

КЪМ АПАРАТА МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ СЛЕДНИТЕ АКСЕСОАРИ:

  • Signia miniPocket – дистанционно, с което също може да настройвате силата на апарата
  • Допълнително устройство, позволяващо връзка с Android, ако телефонът ви е по-стар модел, който не поддържа директна връзка с апарата.

Нива на технология

Нива на технология на слухов апарат