Styletto Charge & Go AX

Stylleto Charge & Go AX:

  • Технология Signia АХ за неповторимо Ултра HD качество на звука независимо от движението ви и средата около вас!
  • Изключителен дизайн и богат избор от 9 различни цвята!
  • Директна Bluetooth връзка с всяко Smart Устройство!
  • Акустичен сензор за движение и технология за обработка на собствения ви глас!
  • Два вида зарядни с до 17 часа издръжливост на батерията с едно зареждане!

Апаратът Styletto Charge & Go AX е презаредим задушен SLIM-RIC слухов апарат с невероятен дизайн, спечелил редица награди! Предлага се в 3 технологични класа: 3AX, 5AX и 7AX. С всеки клас броят на функциите на апарата се увеличава, като повече за тях може да разберете от таблицата по-долу. Tехнологията АХ (Augmented Xperience) - Революция в света на слуховите апарати!

За разлика от останалите слухови апарати на пазара, които използват само един процесор за обработка на всички звуци, само технологията АХ на Signia използва два отделни процесора, с които разделя важния за вас звук от този на околната среда. Първият процесор обработва звуците от най-голямо значение (например реч, музика и т.н.), докато вторият е фокусиран върху шума от околната среда.

Вграденият акустичен сензор за движение улавя и непрекъснато анализира движението ви и позицията на човека, с когото разговаряте, като ви осигурява еднакво ултра високо качество на звука независимо от ситуацията, в която се намирате.

Технологията за обработка на собствения ви глас редуцира силата на гласа ви и му придава естествено звучене по време на разговор.

По този начин апаратът извършва прецизна настройка, отчитайки обстановката около вас, движенията на тялото ви, посоката, от която идва всеки звук, нивото на шум и разпознава собствения ви глас за изключително естествено звучене във всяка житейска ситуация!

Styletto Charge & Go AX работи с Bluetooth, както с Apple, така и с Android, което позволява директно свързване с вашия телефон, таблет или компютър. Може да водите разговори, да гледате видеа, да слушате музика или да се включвате във вашите бизнес онлайн срещи и да чувате всичко през вашия Styletto Charge & Go AX.

Благодарение на приложението Signia App, можете сами да управлявате слуховия си апарат или да се възползвате от възможността за дистанционна настройка от вашия аудиолог.

Може да получите достъп и до иновативното приложение Signia Assistant, което ви дава възможност с помощта на изкуствен интелект сами да настроите някои от функциите на апарата на момента спрямо средата, в която се намирате.

Зареждане: Пълното зареждане на Styletto Charge & Go AX отнема 4 часа и ви осигурява до 17 часа работа на апарата, а бързото зареждане ви доставя 5 часа работа за само 30 минути зареждане!
Апаратът се предлага с два вида зарядно Styletto AX Charger – зарядно, което може да ползвате и докато се придвижвате! Този тип зарядно няма нужда от постоянна връзка с ел. захранване, а съхранява ел. заряд за 4 пълни зареждания и може да се използва, докато сте навън! Просто поставяте апаратите в зарядното, затваряте капачето и зареждането започва автоматично! Изключително удобно решение за всички с активен начин на живот! Иновативната технология на заряното позволява и самото то да бъде зареждано безжично – просто го поставяте върху зареждащия пад без нужда от кабели!

Styletto Dry & Clean Charger – Зарядно, което изсушава и почиства с UV светлина вашите слухови апарати, докато се зареждат! Всички зарядни са снабдени със специални LED индикатори, които ви дават информация за нивото на батерията по всяко време! Към апарата може да закупите и следните аксесоари: Signia StreamLine TV – устройство, с което директно чувате звука от телевизора през вашия слухов апарат. Signia StreamLine Mic – Допълнителен микрофон, който да поставите пред любимия човек по време на вечеря в шумно място, пред лектора при посещение на лекции и други за хора с по-тежка слухозагуба! Signia miniPocket – дистанционно, с което също може да настройвате силата на апарата

Допълнително устройство, позволяващо връзка с Android, ако телефонът ви е по-стар модел, който не поддържа директна връзка с апарата. Стилен дизайн и върхова технология!

Нива на технология

нива на технология за слухов апарат