Styletto X

  • Технология SIgnia Х за кристален HD звук независимо от движението ви и средата около вас!
  • Изключителен дизайн и богат избор от 5 различни цвятови комбинации!
  • Bluetooth връзка с всяко Smart Устройство и директна Bluetooth връзка с Apple устройства!
  • Акустичен сензор за движение и технология за обработка на собствения ви глас!
  • Преносимо зарядно с до 19 часа издръжливост на батерията с едно зареждане!

Апаратът Styletto X е презаредим задушен BTE слухов апарат от серията Signia X (Xperience). Предлага се в 5 технологични класа: 1X, 2X, 3X, 5X и 7X. С всеки клас броят на функциите на апарата се увеличава, като повече за тях може да разберете от таблицата по-долу. Tехнологията Signia Х (Xperience) - За да чувате кристално ясно всеки звук независимо от движението ви и промяната на средата около вас!

Представяне

Апаратът Styletto X е презаредим задушен BTE слухов апарат от серията Signia X (Xperience). Предлага се в 5 технологични класа: 1X, 2X, 3X, 5X и 7X. С всеки клас броят на функциите на апарата се увеличава, като повече за тях може да разберете от таблицата по-долу. Tехнологията Signia Х (Xperience) - За да чувате кристално ясно всеки звук независимо от движението ви и промяната на средата около вас!

Вграденият акустичен сензор за движение улавя и анализира движението ви и това на човека, с когото разговаряте, като ви осигурява еднакво ултра високо качество на звука, независимо от ситуацията, в която се намирате. Технологията за обработка на собствения ви глас редуцира силата на гласа ви и му придава естествено звучене по време на разговор. По този начин апаратът извършва цялостна прецизна настройка, отчитайки обстановката около вас, движенията на тялото ви, посоката, от която идва всеки звук, нивото на шум и разпознава собствения ви глас за изключително естествено звучене във всяка житейска ситуация! Styletto X поддържа директна Bluetooth връзка с Apple устройства, което позволява лесно свързване с вашия телефон, таблет или компютър. Може да водите разговори, да гледате видеа, да слушате музика или да се включвате във вашите онлайн бизнес срещи и да чувате всичко през вашия Styletto X. За връзка с Android ще ви е небходимо допълнително устройство - Signia StreamLine Mic. Ако се нуждаете от слухов апарат с директна Bluetooth връзка с Android, разгледайте серията Signia AX. Благодарение на приложението Signia App, можете сами да управлявате слуховия си апарат или да се възползвате от възможността за дистанционна настройка от вашия аудиолог. Може да получите достъп и до иновативното приложение Signia Assistant, което ви дава възможност с помощта на изкуствен интелект сами да настроите някои от функциите на апарата на момента спрямо средата, в която се намирате. Зареждане: За пълното зареждане на апарата са необходими 4 часа, които ви осигуряват до ч6 часа работа с 5 часа стрийминг или 19 часа без стрийминг!

STYLLETO X charger - зарядно, което може да ползвате докато се придвижвате!

Този тип зарядно няма нужда от постоянна връзка с ел. захранване, а съхранява ел. заряд за 3 пълни зареждания и може да се използва, докато сте навън! Просто поставяте апаратите в зарядното, затваряте капачето и зареждането започва автоматично! Изключително удобно решение за всички с активен начин на живот! Иновативната технология на заряното позволява и самото то да бъде зареждано безжично – просто го поставяте върху зареждащия пад без нужда от кабели! Зарядното е снабдено със специални LED индикатори, които ви дават информация за нивото на батерията по всяко време!

КЪМ АПАРАТА МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ СЛЕДНИТЕ АКСЕСОАРИ:

  • Signia StreamLine TV – устройство, с което директно чувате звука от телевизора през вашия слухов апарат.
  • Signia StreamLine Mic – Допълнителен микрофон, който да поставите пред любимия човек по време на вечеря в шумно място, пред лектора при посещение на лекции и други за хора с по-тежка слухозагуба! Устройството позволява и Bluetooth връзка с по-стари Android устройства, които не поддържат директна връзка.
  • Signia miniPocket – дистанционно, с което също може да настройвате силата на апарата

Нива на технология

нива на технология слухов апарат